Om oss


"Skapa ett tomrum i varje hörn av ditt sinne och kreativitet kommer omedelbart att fylla det." Kreativitet är vad som driver oss. Vår passion är kreativt skapande och vårt mål är att lära oss något nytt av varje projekt. Vi utvecklas tillsammans med våra projekt.

Designstudion

Vi är ett litet och personligt företag som erbjuder ett brett utbud av tjänster inom webb och media. Vi är en designstudio, webbyrå, reklambyrå och ett produktionsbolag i Göteborg. Vi skapar hemsidor för företag och privatpersoner. Grafisk design så som logotyper, tryckmaterial, marknadsföring och reklam. Vi utvecklar appar. Vi producerar spelfilm, reklamfilm, informationsfilm och videografik. Vi erbjuder tjänster och lösningar genom hela processerna. Vare sig ni behöver hjälp med ett helt projekt eller bara delar av det så kan vi skräddarsy våra tjänster efter era behov. Vi har både svenska och internationella kunder.

Historia & Vision

Camaxon grundades i Februari 2013 i Göteborg. Passionen för skapande var det som låg till grund för företaget. Vår vision är att skapa verk och upplevelser som inspirerar och väcker tankar. Att vårt kreativa skapande och vår passion ska kunna smitta av sig och lämna intryck. Vår erfarenhet kommer från en konstant nyfikenhet att lära sig mer, utvecklas och hitta nya vägar. Vi har jobbat med en mångfald av människor i olika branscher, som har sina olika önskemål och idéer. Vi erbjuder ett nära samarbete med er som kund där idéer tas tillvara på och kreativiteten får flöda. Att dela projekt och nå gemensamma mål och visioner.

Samarbete

Vi är alltid intresserade av att träffa och prata med andra kreativa människor som delar vår passion för skapande. Vem vet, kanske kan vi dela ett projekt i framtiden? Varför inte skriva ett litet mail?

Anlita oss

Ni kan anlita oss både för att leda ert projekt eller för att hjälpa er med delar av det. Våra tjänster erbjuds separat men kan också kombineras till paketlösningar. Ni kan anlita oss både som företag eller som privatperson.

Press

Om du har pressförfrågningar och inte kan hitta informationen på vår hemsida så är du välkommen att kontakta oss. Vi återkommer så snart som möjligt. I vissa fall finns även pressbilder att tillgå.


  • info@camaxon.com
  • Göteborg, Sverige.
  • Org.nr 921120-XXXX-00001
  • Innehar F-skattesedel.


© Copyright Camaxon™

2013-2015. Alla rättigheter förbehålles.