Tjänster


Webbdesign, grafisk design, rörlig media, film, reklam, marknadsföring, appar, logotyper, tryckmaterial, videografik och mer! Ett brett utbud av digitala och kreativa lösningar både för företag och privatpersoner. Ett helhetspaket.

Webbdesign


Webbdesign Webben är en plats för alla! Vi erbjuder hemsidor anpassade efter era önskemål och ert användningsområde. Vare sig ni behöver en hemsida för ert företag, en hobby, en kampanj eller kanske en blogg så har vi lösningar för er. Våra hemsidor är byggda efter den senaste moderna standarden och stödjer flera plattformar, vilket gör att er hemsida är lika vacker på en dator som på en mobil eller surfplatta. Er hemsida är förberedd för sociala medier så som Facebook och Twitter. Allt enligt vad den moderna webben har att erbjuda. Vi bygger hemsidor med professionell kvalité, kreativitet, stark marknadsföring och företagsidentitet som når fram till besökaren. Vi tror på ett nära samarbete med stort fokus på hur ert företag ska uppfattas och kommunicera för att få ut så mycket som möjligt av sin digitala närvaron.Responsiv design. Er hemsida är anpassad att fungera lika bra på en dator som på en mobil enhet.En professionell helhetslösning för ert företags digitala närvaro. Företagsidentitet och marknadsföring som representerar er.Ett nära samarbete där vi delar idéer, tankar och mål för att nå ett resultat som förverkligar visionen.

Grafisk design


Grafisk design Visuell kommunikation. Vi skapar grafisk design för både digitalt bruk och för tryck. Vi erbjuder ett brett utbud av grafik. Vi designar logotyper, reklam, broschyrer, kampanjer, visitkort och det material ni kan tänkas behöva för en effektiv marknadsföring för ert företag. Vi följer branschens standarder och producerar grafik av professionell kvalité. Vi tar fram företagsidentitet och varumärken i grafisk design som är multifunktionella och formbara att passa in i olika sammanhang. Designkoncept anpassade efter dess syfte och samtidigt redo för framtida förändringar. Vi ser till helhetsbilden. Ni kanske bara behöver hjälp med en del, eller så kanske ni behöver hjälp med ett helt designkoncept. Vi erbjuder helhetslösningar skapade från grunden likväl som kompletteringar och uppgraderingar av existerande material.Logotyper och företagsidentitet efter modern standard som representerar ert företag och er vision.Grafisk design som är anpassad för både digitalt bruk och för tryck. Design som följer branschens standarder.Multifunktionella designer som går att forma och anpassa efter olika behov och sammanhang.

Rörlig media


Rörlig media Vi älskar att berätta historier! Vi producerar en bred variation av rörlig media. Spelfilm, reklamfilm, informationsfilm, videografik och program. Vi producerar produktioner och projekt för vårt egna kreativa utlopp likväl som för kunder. Vi blir anlitade av företag och privatpersoner, men också inhyrda av andra produktioner för samarbete. Förproduktion, produktion, efterproduktion och distribution. Vi erbjuder lösningar genom hela processen. Ni kan anlita oss för att hjälpa er med ett helt projekt eller bara delar av det. Administration, planering, casting, produktion, rådgivning, bearbetning, redigering, manus, regi med mera. Vi har erfarenhet från många områden och erbjuder skräddarsydda lösningar anpassade efter ert projekt och dess omfattning. Ett nära samarbete för att nå gemensamma mål och resultat.Erfarenhet och kompetensområden som ger en helhetsbild av projektet och dess komponenter.Tjänster genom hela processen. Lösningar anpassade efter projektet. Helhetslösningar likväl som enstaka lösningar.Modern teknik och standarder som gör att projekten blir lätta att komplettera, bygga på, eller förändra.

Anlita oss för ert projekt

Ni kan anlita oss både för att leda ert projekt eller för att hjälpa er med delar av det. Våra tjänster erbjuds separat men kan också kombineras till paketlösningar. Ni kan anlita oss både som företag eller som privatperson. Kontakta oss och boka in en kostnadsfri konsultation så kan vi prata om ert projekt.  • info@camaxon.com
  • Göteborg, Sverige.
  • Org.nr 921120-XXXX-00001
  • Innehar F-skattesedel.


© Copyright Camaxon™

2013-2015. Alla rättigheter förbehålles.